måndag 30 november 2009

DET LUKTAR FIGHT!

Enligt rykterna så kommer helvetet att braka loss på BolandGymnasiet i Uppsala när som helst. Anledningen till att det luktar trubbel bryr vi egentligen inte oss om, men för de som undrar så handlar allt om ett data-jidder* "Mäta kuk på internet" om ni förstår.

Exakt datum för fighten är okänt, det kommer som ett brev i posten. Men som lovat kommer eran favorit fight blogg vara först på plats och försöka filma allt i HD-kvalité för bästa möjliga sätt. Som sagt ingenting är lovat!

- Eftersom denna blogg startades så sent som igår 30 November 2009 så ber vi er kära tittare att marknadsföra/reklamera oss på communitys som Facebook, Twitter eller det ni nu använder. Vi tar ju som sagt INGENTING för att bjuda er på era blodigaste fantasier, men det skulle verkligen vara kul att fortsätta med denna blogg om den blev kändare.

Motivationen blir ju på topp om man märker att bloggen är omtyckt och välbesökt.

Vi meddelar så fort som möjligt om fighten blir inställd pga okända anledningar.

5 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Detta kommer verkligen inte att gå. Tror inte på att polisen kommer att sitta och rulla fingrarna medan ni postar videos på er när ni slår sönder någon eller några. Era identiteter kommer att spridas.

    Lycka till dock.

    SvaraRadera
  3. Smart debatt! Men vi kan lika gärna ändra bloggen så att folk kan skicka in sina fight filmer.. så slipper vi stå inför svars till snutarna. /Underground.

    SvaraRadera
  4. Om folk gör det och ni visar det så åker ni inte fast på något. Om inte någon dödar en snubbe och ni vet vem det är d.v.s.

    SvaraRadera
  5. Vi lägger inte upp filmer där människor dör pga brutal övervåld.. /Underground

    SvaraRadera